Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı hileırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yakaımızdan üretilen baplar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin denetçi şeşna tuzakınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik karınin yeğleme edilir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara makul şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın kapısı, dışarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Nazar boncuğu Kanatlı Yangın Kapıları; Hareketsiz kanatlı tasarımıyla, daraç mekanlarda da Yangın Çıkış Kapısı tasarrufı kolaylaştırırken, yangın çabucak emniyetli bir çıkış esenlar.

Takribî 20 senelik tecrübemizle ve her biri konusunda bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz muteber iş ortaklarımızın muteber çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Binalarda belirli standartlarda mahal alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın Bapsı Kolu aşağı gerçek itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Kısım strüktürsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve dört başı mamur olmalıdır.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu kabilinden kabil.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde meşru muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page